Workshops

Bierverbetering.nl verzorgt workshops over kwaliteitsbeheersing in de bierbrouwerij:

Quality-by-Design: een interactieve workshop waarin we gezamenlijk een aanzet doen voor een kwaliteitssysteem in jouw brouwerij.

  • Identificatie van kritische kwaliteits-eigenschappen (QAs)
  • ‘Vertaling’ van de QAs naar ‘meetbare’ eigenschappen
  • Identificatie van kritische proces stappen en kritische quality modulators (QMs)

Design-of-Experiments: een workshop waarbij dieper wordt ingegaan op de mogelijkheden van statistical proces control (SPC) en DoE in de bierbrouwerij.

  • Laaghangend fruit: hoe kun je met eenvoudige testen (in-proces controls of ‘IPCs’) meer grip krijgen op kwaliteit van je eindproduct
  • Design-of-Experiments: toepassingen als onderdeel van ‘trouble-shooting’ en tijdens productontwikkeling
  • Acceptance sampling: control charts, specificatie van control limits

Quality Control Testing: een workshop waarbij we stil staan bij de verschillende testen die beschikbaar voor kwaliteitscontrole van bier en intermediates.

  • Testen om de verschillende proces stappen te karakteriseren (maischen, koken en fermenteren)
  • Stabiliteit studies en bier: hoe bepaal je een shelf-life?

Meer informatie? Bel 06 39 332 036
U kunt zich ook aanmelden via onderstaand formulier.

De missing link tussen smaak en proces

Bierverbetering.nl

Bedrijvencentrum Van Linge
Transportweg 11
9645 KZ Veendam

E-mail: info@bierverbetering.nl
Tel: 06 39 332 036

KVK: 37112661

Copyright © 2024 Bierverbetering.nl