Workshops
Bierverbetering.nl verzorgt workshops over kwaliteitsbeheersing in de bierbrouwerij:
Quality-by-Design: een interactieve workshop waarin we gezamenlijk een aanzet doen voor een kwaliteitssysteem in jouw brouwerij.
- Identificatie van kritische kwaliteits-eigenschappen (QAs)
- ‘Vertaling’ van de QAs naar ‘meetbare’ eigenschappen
- Identificatie van kritische proces stappen en kritische quality modulators (QMs)
Design-of-Experiments: een workshop waarbij dieper wordt ingegaan op de mogelijkheden van statistical proces control (SPC) en DoE in de bierbrouwerij.
- Laaghangend fruit: hoe kun je met eenvoudige testen (in-proces controls of ‘IPCs’) meer grip krijgen op kwaliteit van je eindproduct
- Design-of-Experiments: toepassingen als onderdeel van ‘trouble-shooting’ en tijdens productontwikkeling
- Acceptance sampling: control charts, specificatie van control limits
Quality Control Testing: een workshop waarbij we stil staan bij de verschillende testen die beschikbaar voor kwaliteitscontrole van bier en intermediates.
- Testen om de verschillende proces stappen te karakteriseren (maischen, koken en fermenteren)
- Stabiliteit studies en bier: hoe bepaal je een shelf-life?
Meer informatie? Bel 06 39 332 036
U kunt zich ook aanmelden via onderstaand formulier.
De missing link tussen smaak en proces
Bierverbetering.nl
Bedrijvencentrum Van Linge
Transportweg 11
9645 KZ Veendam
E-mail: info@bierverbetering.nl
Tel: 06 39 332 036
KVK: 37112661
Copyright © 2024 Bierverbetering.nl